Vaegnägijatele

Head õpetajad! Valminud on kaks uut õppevahendit, mida tutvustasime 2020. aasta novembris toimunud veebinaril. Nüüd on veebinarid sellel samal lehel ka järelvaadatavad, lisaks ootame mõtteid kommentaare veebinaride ja/või tutvustatud keskkonna kohta.

Transpordiameti, MTÜ Aga Mina ning Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ameti koostööna on valminud veebipõhine õpikeskkond Aga mina liiklen ohutult, mis on mõeldud väikelaste (kuni 10-aastaste) vanematele ja nendega tegelevatele õpetajatele.

Lisaks tutvustasime lasteaiaõpetajatele uut Liiklustarga liiklusmängu, mille saavad/said endale kõik lasteaiad. Mängud jõuavad/jõudsid lasteaedadesse oktoobri–novembrikuu jooksul.

Ootasime teid osalema õpikeskkonda ja mängu tutvustaval veebinaril (kutsed galeriis), mis toimus 12. novembril Zoom keskkonnas. Veebinar salvestati ning seda saab järele vaadata sellel samal lehel. Toimus kaks eraldi veebinari – üks lasteiaõpetajatele ja üks klassiõpetajatele. Lehe alumises osas saad meiega jagada oma mõtteid toimunud veebinari ja tutvustatud õppevahendite osas.

  • Lasteaiaõpetajatele suunatud veebinar (tutvustati õpikeskkonda ja mängu). Vaata veebinari järele:
    Remote video URL

Veebinari ettekanne:

  • Klassiõpetajatele suunatud veebinar (tutvustati õpikeskkonda). Vaata veebinari järele:
    Remote video URL

Veebinari ettekanne: